Hirdetés

Hivatalos: jön a második világháborús Call of Duty!

|

Megannyi találgatás és kiszivárgott infó után az Activision végre hivatalosan is bejelentette, hogy a franchise következő epizódja a Call of Duty-k hőskorába repíti a rajongókat.

Hirdetés

Már hónapok óta keringenek pletykák arról, hogy a futurisztikus harcviselés és falon futkározás helyett a következő Call of Duty a XX. században játszódik majd. Egy ideig a vietnámi háború volt a vezető teória, de az utóbbi időben már inkább egy második világháborús Call of Duty-ról pletykáltak, főleg miután kiszivárgott néhány poszter is.

A témát most az Activision is megerősítette, a képen szereplő Call of Duty WW II ugyanis minden bizonnyal a második világháborúra utal.

Túl sok infónk egyelőre nincs, a nagy leleplezést április 26-án, vagyis jövőhét szerdán este 7kor tervezi az Activision. Addig is érdemes lehet felkeresni a hivatalos oldalt, hátha rábukkantok valamilyen rejtett utalásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)