Hirdetés

Call of Duty WWII - úgy tűnik, kiszivárgott a megjelenési dátum és a történet pár részlete

|

Lassan bajban lesz a Sledgehammer Games, mert a hivatalos bemutatóig szépen minden fontosabb részlet napvilágot lát az új Call of Duty játékukról.

Hirdetés

Tegnap már kiszivárgott az első néhány Call of Duty WWII kép, ma pedig újabb friss infókkal tudunk szolgálni a második világháborús lövölde kapcsán. 

A Call of Duty WWII hivatalos bemutatójára április 26-án számíthatunk majd, de egyes források már most tudni vélik például a játék megjelenési dátumát. Amennyiben hihetünk nekik, akkor november 3-án kerül majd a boltok polcaira az új CoD. Abszolút reálisnak tűnik ez a dátum, ami mellett más érdekességeket is elkotyogtak az iparági források. 

Egy sajtóanyag fotója alapján a Call of Duty WWII kampányában újra átélhetjük a normandiai partraszállást és az európai hadszíntér több legendás helyszínén is csatába vonulhatunk majd - sajnos más kontinensekről nem esett szó. Persze nem maradhatott el a szokásos cukrozás, így az ígéretek szerint a kampány során megtapasztalhatjuk, milyen egy világuralomra törő globális rend ellen harcolni (esélyes tehát, hogy ismét csak a szövetségesek oldalán tevékenykedhetünk) és megismerhetjük a hétköznapi emberek között kialakuló megingathatatlan bajtársi kapcsolatot. 

A multiról annyi derült ki, hogy a második világháború leghíresebb helyszínei köszönnek vissza a pályákon, valamint egy újfajta közösségi élményt is ígérnek a készítők. Ennél jóval izgalmasabban hangzik a co-op mód, amely egy teljesen különálló történetet kap. 

Kvázi nyílt béta is lesz (legalábbis a készítők nyíltnak titulálják), ebben a játék előrendelői vehetnek részt. A fentieket egyelőre nem erősítették meg, úgyhogy ne vegyünk rá mérget. Egyes híresztelések arról is szóltak, hogy Josh Duhamel (akit a Transformers filmekből ismerhetünk) feltűnik majd a szereplők között. 

Ti örülnétek, ha a fentiek igaznak bizonyulnának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)