Hirdetés

Call of Duty: WWII - újabb nyomok utalnak arra, milyen lesz a zombimód

|

Megjelent egy új teaser oldal, a rajongók pedig titokzatos utalásokat találtak a játék zombis módjához kapcsolódóan.

Hirdetés

Többévnyi modern háborúzás után a Call of Duty: WWII visszaviszi a sorozatot a gyökerekhez, viszont azt már tudjuk, hogy a World at War óta többé-kevésbé elengedhetetlen elem, a Zombies azért továbbra is megmarad. Habár konkrétumok még nem derültek ki, a rajongók most találtak 1-2 érdekes utalást.

Az Activision elindított egy új teaser oldalt, amin ha beírjuk a "IUFDJ BHLOP JMUBA" kódot, akkor két képet kapunk: az egyiken Frederick Barbarossa, egykori római császár látható, a másikon pedig Raffaello egyik portréja. Az előbbi minden bizonnyal a Barbarossa hadműveletre utal, amelynek keretében Hitler el akarta foglalni a Szovjetúniót, viszont az  rejtély, hogy az utóbbi vajon mit jelenthet.

A képek a forráskód alapján egyébként a "zombies" nevű mappában szerepelnek és a fájlok nevében is szerepel a kifejezés, szóval egészen biztos, hogy a zombimódról van szó. Egyébként a teaser oldalon koordinátákat is találunk, amik Dunkirkre mutatnak. Ez egészen biztos, hogy arra az 1940-es ütközetre utal, amiről Christopher Nolan következő filmje is szól. Kíváncsiak vagyunk, mert az Activision eddig csak annyit árult el az új zombimódról, hogy egy teljesen új és rémisztő történetet kapunk.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)