Hirdetés

Call of Duty: WWII - tűzoltófejszével is hentelhetünk majd az új zombis eseményben

|

Előzetesen láthatjuk az Attack of the Undead címen futó zombis mókát.

Hirdetés

A Sledgehammer Games felfedte a legújabb játékbéli eseményt a Call of Duty: WWII-hoz, amelyben három új módban, ráadásul hét új fegyverrel irthatjuk a zombihordát.

Hirdetés

A Call of Duty: WWII megjelenése óta rendre érkezik havonta egy új esemény, amivel felrázzák egy kicsit a már jól ismert játékmódokat. Ezt általában pár nappal a bejelentés előtt megszellőztetik valahogyan a fejlesztők, ám most kisebb meglepetésre azonnal egy rövid előzetes formájában láthatjuk, mit is tartogat számunkra az Attack of the Undead elnevezésű esemény.

A tartalmat nézve az eddigi legnagyobb eventet üdvözölhetjük majd, hiszen jó pár újdonság érkezik a játékba. Hét új fegyverrel szállhatunk harcba hamarosan, többek között egy Nambu Type 2-es géppisztollyal, egy Stingernek keresztelt könnyebb géppuskával, de a lőfegyverek felhozatalát erősítik még a Lever Action és PTRS-41 megnevezésű mesterlövész puskák is. Azoknak sem kell csüggedniük, akik a szemtől-szembeni hentelést szeretik, ugyanis egy tűzoltófejsze és egy kard is tiszteletét teszi majd a frissítésben, utóbbit stílszerűen Claymore néven kereshetjük majd.

A halálosztó eszközök mellé három új játékmód is érkezik: az Infected, a Hordepoint (ami a Hardpoint egy variációja) és a Relic of the Undead. Egy teljesen új pályát, a Groesten Haust is megkapjuk majd a frissítéssel, ahol náci zombikat lesz lehetőségünk melegebb éghajlatra küldeni.

A Call of Duty: WWII legújabb eseménye május 29-e és június 26-a között lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)