Hirdetés

Call of Duty: WWII - erőteljes trailerrel tértünk vissza a második világháborúhoz

|

A Sledgehammer Games komorabb hangulatú történettel tér vissza az emberiség egyik legnagyobb konfliktusához, erről a Call of Duty: WWII első trailere után kétségünk sem lehet.

Hirdetés

Az Activision fogadkozik, hogy az idei rész bizony telitalálat lesz, a Call of Duty: WWII pedig ennek megfelelően nem akármilyen trailerrel debütált. Hatalmas meglepetésre nem érdemes számítani, de a hangulatot úgy tűnik, kiválóan eltalálta az idén sorra kerülő Sledgehammer Games.

Amint a videóban láthatjátok, ismét az amerikai sereg tagját alakítjuk és ismét az európai fronton harcolunk (beleértve a normandiai partraszállást), de úgy tűnik, a Call of Dutytól rég nem látott komolyságot és komor hangulatot kapunk a kampány során. A készítők szerint a bajtársak közötti, közel sem mindig idilli kapcsolat kerül az előtérbe. Íme, így képzelte el mindezt a Sledgehammer csapata:

Mit szóltok a trailerhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)