Hirdetés

Call of Duty: WWII - ezt kapod ajándékba, ha bétázol

|

Azok, akik még a megjelenés előtt letesztelik a második világháborús lövöldét, kapnak néhány extra apróságot jutalmul.

Hirdetés

Az első Call of Duty: WWII béta alkalom ebben a hónapban lesz esedékes, és ezért az Activision be is jelentette, hogy mik lesznek azok a bónuszok, amiket a résztvevők megkapnak majd. Nem kell semmi nagy dologra gondolni, csak egy apró hálacsomag ez. Nem éri nagy veszteség azokat, akik lemaradnak róla.

Az ajándék készletben lesz egy sisak, egy calling card, és egy ahhoz passzoló emblem. Ezekkel mutogathatjátok majd a játék megjelenése utáni időszakban, hogy ti mennyire menők is vagytok, és már akkor térdig gyalogoltatok az hullatengerben, mielőtt az menő lett volna.

Az első béta esemény augusztus 25-től augusztus 28-ig tart majd, és azok a PS4-es játékosok vehetnek rajta részt, akik már előrendelték a lövöldét. A második teszt szeptember 1-től 4-ig tart, ezen pedig a PS4-es előrendelők mellett már az Xbox One-osok is ott lehetnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)