Hirdetés

Call of Duty: WWII - megjött a Ground War, elindult a Blitzkrieg

|

A legfrissebb CoD új eseménye alatt új tartalmakért küzdhetünk - akár már a Headquarters területén is.

Hirdetés

Folyamatosak az egymást váltó, limitált ideig elérhető események a Call of Duty: WWII-ben, melyek mindig hoznak valami érdekeset.

Hirdetés

A május 8-áig tartó Blitzkrieg során kipróbálhatjuk az új, Ground War nevű módot, melynek lényege, hogy a szokásossal ellentétben két kilencfős csapat esik egymásnak Team Deathmatchben, Kill Confirmedben, Dominationban és Warban. 

Emellett a Headquarters pálya (ami a közösségi tér, de a teljes területén harcolhatunk) mostantól permanensen játszható a Prop Hunt, a Gun Game és a Free-for-All módokban.

Hat fegyver került a játékba a frissítéssel: a Type 5, az ITRA Burst, az M2 Carbine, a Type 38 mesterlövész puska, a Sterling SMG és biztos, ami biztos, egy baseball ütő. Nézzétek meg ezeket videóban, repüljetek rájuk, teljesítsétek a közösségi kihívásokat, játsszatok sokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)