Hirdetés

Call of Duty WWII, Star Wars Battlefront 2 - 2017. novemberi játékmegjelenések

|

Novemberben is szinte minden hétre jut legalább egy nagy megjelenés, de megindulunk a lassabb december felé. Call of Duty WWII, Star Wars Battlefront 2, LEGO Marvel Super Heroes 2 és Need for Speed Payback a kínálatban - meg persze az Xbox One X.

Hirdetés

Az októberi megjelenéseket is időbe telik majd feldolgozni, mi is válaszút elé kényszerültünk. A szerkesztőség néhány tagja inkább az Assassin's Creed Originsbe kezdett bele, mások a Wolfenstein II: The New Colossust gyűrik, miközben közeleg a következő lapleadás, és a játék mellett dolgoznunk (értsd: játszanunk) is kell. A héten már jön is a következő nagy dobás, a Call of Duty WWII, amit egy hét elteltével követ majd a Need for Speed Payback, rá egy hétre jön a LEGO Marvel Super Heroes 2 és a Star Wars Battlefront 2, és ezzel nagyjából le is zárul a nagy költségvetésű, AAA címek idei áramlása. Lesznek kisebb és kevesebb érdeklődésre számot tevő játékok is azért, meg sok-sok VR-cím, köztük a Skyrim, a Fallout 4 és a Doom VFR.

Hirdetés

2017. novemberi játékmegjelenések

.Hack//G.U. Last Recode - november 3. - PlayStation 4 

Immár gyűjteményes kiadásban is megkapjuk az eddig megjelent .Hack//G.U. címeket, így a Rebirth, a Reminisce és Redemption is megtalálható az új Last Recode kiadásban. Természetesen mindhárom játékot felújították és a mai igényekhez szabzták. 

Call of Duty WWII - november 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Hosszú idő után a Call of Duty sorozat visszatér saját gyökereihez. Évek óta könyörgünk érte, most végre megkapjuk: a Call of Duty WWII ismét a második világháború hadszíntereire vezeti el a játékosokat. 

Monument Valley 2 - november 6. - Android

Az eddig megjelent egyik legjobb mobiljáték folytatásában is a megszokott és megszeretett recept mentén haladunk: térben manőverezve kell eljutnunk egyik pontból a másikba.

Xbox One X - november 7. [Előrendelés]

A világ legerősebb konzoljaként hirdetett Xbox One X rajtját már valószínűleg minden xboxos játékos jó előre felvéste a naptárába. A valódi 4K látványvilággal kecsegető konzolon kiemelten jól fog futni például a Middle-earth: Shadow of War, vagy a nemrég megjelent Assassin's Creed Origins.

Super Lucky's Tale - november 7. - PC, Xbox One [Előrendelés]

Lucky's Tale eredetileg Oculus Riftre jelent meg, a folytatás azonban az Xbox One termékcsalád tagjait célozza be. Mondanunk sem kell, Xbox One X-en A Super Lucky's Tale is 4K-ban pompázik majd. 

Horizon Zero Dawn - The Frozen Wilds - november 7. - Playstation 4

A Horizon Zero Dawn kiegészítőjében Aloy a havas tájak felé vesz az irányt, ahol új gépszörnyek és új kihívások várnak a hősnőre. A Cut névre keresztelt új régió a Banuk földektől északra lesz megtalálható.

Sonic Forces - november 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A retró hangulatot idéző Sonic Mania utána kapunk egy olyan játékos is, amelyben már igazi 2017-es látvány és játékmenet mellett gyűjthetjük az aranygyűrűket kedvenc kék sündisznónkkal. 

Nioh: Complete Edition - november 7. - PC, PlayStation 4

Ha eddig esetleg valaki lemaradt volna a Nioh embert próbáló küzdelmeiről, akkor annak a Complete Edition tökéletes alkalmat biztosít a pótlásra, hiszen ez a kiadás a játék összes megjelent DLC-jét is tartalmazza. Nem mellékesen az új verzió már PC-m is elérhetővé válik. 

Need for Speed Payback - november 10. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

A legtöbben a Halálos iramban filmek stílusjegyeit véljük felfedezni az új Need for Speedben, ez pedig cseppet sem véletlen. A versenyzés helyett a Payback inkább a belassított akciójelenetekre helyezi a hangsúlyt. 

Football Manager 2018 - november 10. - PC, iOS, Android [Előrendelés]

Nem telhet el év a legnépszerűbb focimenedzser sorozat folytatása nélkül 

Snipperclips Plus - november 10. - Switch [Előrendelés]

Új Comic Book és egy új Toy Box világ vár azokra, akik a Snipperclips új, Plus változatára ruháznak be. Az alapkiadás tulajdonosai pedig DLC formájában tölthetik le az újdonságokat. 

The Sims 4: Cats & Dogs - november 10. - PC, Mac

Virtuális otthonunkba is megérkeznek házi kis kedvencein, Sims családunkba már cicákat és kutyákat is befogadhatunk, hála az új kiegészítőnek.

Batman: A Telltale Game Series - november 14. - Switch

Újabb platformon kezd hódító útjába a Telltale-féle Batman játék, amelyben Bruce Wayne legalább annyi kihívással néz szembe, mint maga a Denevérember. 

de Blob - november 13. - PlayStation 4, Xbox One

Eredetileg még 2008-ban, Nintendo Wii-re jelent meg a de Blob, ami idén áprilisban már PC-s portot is kapott, most novemberben pedig a PlayStation 4-es és Xbox One-os játékosok is kipróbálhatják ezt a puzzle-platformer címet. 

L.A. Noire - november 14. - PlayStation 4, Xbox One, Switch [Előrendelés]

Az előző generáció egyik legkülönlegesebb játéka, a nyomozásra és kihallgatásra épülő L.A. Noire feljavított látványvilággal érkezik meg a jelenlegi konzolokra, most először a Nintendo masinájára is. 

Rime - november 14. - Switch

A Tequila Works hosszú ideig készülő, puzzle elemekkel kevert kalandjátéka idén májusban már tiszteletét tette PC, valamint PS4-en és Xbox One-on, most azonban már Nintendo Switchen is felfedezhetjük a titokzatos sziget minden rejtélyét. 

The Sims 4 - november 17. - PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

PC-n már kutyákat és macskákat nevelhetünk, konzolokra viszont csak most érkezik meg a negyedik The Sims játék. Jobb később mint soha. 

LEGO Marvel Super Heroes 2 - november 17. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Összekeveredtek a különböző Marvel univerzumok, az így létrejött kevert világot pedig csak a képregényóriás legnagyobb hősei menthetik meg. 

Star Wars Battlefront 2 - november 17. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Sztorimóddal és rengeteg újdonsággal bővül a második Star Wars Battlefront, azt viszont csak a jövő döntheti el, hogy mennyire lesz működőképes a multiplayer erősen kérdéses fejlődési rendszere. 

The Elder Scrolls V: Skyrim - november 17. - PlayStation VR, Switch [Előrendelés]

A Sony VR sisakjára és a Nintendo új konzoljára is megjelenik az a The Elder Scrolls V: Skyrim, amit lassan már tényleg csak kenyérpirítón nem lehet játszani. Ettől még persze nagyon várjuk, milyen lesz testközelből irtani a Skyrim szörnyeit. 

Pokémon Ultra Sun és Ultra Moon - november 17. - 3DS [Előrendelés]

Sosem lehet megunni a zsebszörnyek gyűjtögetését, ezt vallják a Nintendo emberei is. A Pokémon Ultra Sun és Ultra Moon új pokémonok várják azt, hogy végre ők is virtuális gyűjteményünket ékesítsék. 

The Inpatient - november 21. - PlayStation VR

Visszatérünk az Until Dawn világába és ezúttal a Blackwood szanatórium egyik páciense szerepében kell nyomoznunk. A horror műfaj kedvelőinek kihagyhatatlan borzongásadagot biztosít a The Inpatient. 

Tiny Metal - november 21. - PC, Mac, PlayStation 4, Switch

A Nintendo legendás Advanced Wars szériáján alapul ez az új körökre osztott stratégiai játéka, ami első ránézésre is rengeteg izgalmas játékórát tartogat számunkra. 

Monster of the Deep: Final Fantasy XV - november 21. - PlayStation VR

A Final Fantasy XV-ben annyira jól sikerült a horgászós minijáték, hogy végül a fejlesztők egy külön VR címet építettek rá. Ez lett a Monster of the Deep. 

Resident Evil Revelations 1-2 - november 28. - Switch

A Resident Evil: Revelations 1 és 2 félelmetes mozzanatait hamarosan akár a buszon zötykölődve is átélhetjük, hiszen Nintendo Switchre is megjelenik a két játék. 

2017. decemberi játékmegjelenések

Xenoblade Chronicles 2 - december 1. - Switch [Előrendelés]

Fallout 4 VR - december 1. - PC [Előrendelés]

Doom VFR - december 1. - PC, PlayStation VR [Előrendelés]

Steep: Road to the Olympics - december 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Bravo Team - december 5. - PlayStation VR

Destiny 2: Curse of Osiris - december 5. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Spellforce 3 - december 7. - PC

Hello Neighbor - december 8. - PC, Xbox One

PlayerUnknown's Battlegrounds - december 12. - PC, Xbox One

Okami HD - december 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Resident Evil VII End of Zoe és Not a Hero DLC - december 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One [Előrendelés]

Platformok: Nintendo 3DS Nintendo Switch PC PlayStation 3 PlayStation 4 Xbox 360 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)