Hirdetés

Call of Duty: WWII - visszatér a Carentan

|

A Call of Duty sorozat egyik ikonikus pályája az új részben is szerepel, de nem az alap pályák között.

Hirdetés

Az Activisionnek már-már védjegye az, hogy ad és elvesz. Valószínűleg százezrek sóhajtottak fel a hír hallatán, és legalább ennyien fogják élesíteni a kaszát, mire a végére érnek. Közéjük állnék szívem szerint.

Hirdetés

Először a jó hír: az első Call of Duty-ban debütált, majd a Call of Duty 2-re visszahozott és a Call of Duty 4: Modern Warfare-ben Chinatownná átalakított Carentan a Call of Duty: WWII-ben is megjelenik, valószínűleg többé-kevésbé eredeti formájában. 

És akkor most a rossz: csak azok játszhatnak rajta, akik megveszik a Season Passt vagy az ezt tartalmazó Pro és Digital Deluxe Editionök valamelyikét. Nekik az első naptól szabad a játék, tehát nem kell várni az első DLC-csomagra. Viszont akkor is, milyen húzás ez már... Elképesztő.

Reménykedjünk abban, hogy a hangos felhördülés hatására bejelentik, mégis mindenkinek ingyen odaadják. Láttunk már hasonló PR-húzást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)