Hirdetés

Call of Duty: WWII - játékkatonákként harcolhatunk az új módban

|

A csatatérre is megérkezett a nyár egy csomó újdonsággal.

Hirdetés

A Call of Duty: WWII legújabb eseménye, a Days of Summer tegnap óta már elérhető PC-n, PS4-en és Xbox One-on is. Egészen augusztus 28-ig lesz időnk, hogy összegyűjtsük az új fegyvereket és kiegészítőket, na meg persze harcoljuk a különleges Sandbox térképen.

Hirdetés

Az egész játék és a HQ kinézete is a témához igazodik, így ki sem kell merészkednünk a tikkasztó hőségbe, ha nyári hangulatra vágyunk. A Days of Summer három új fegyverrel, a Ribyerolles SMG-vel, a 3-line sniper puskával és az Automatonnal bővíti az arzenált, ezek mellett pedig rengeteg egyenruhát és kiegészítőt is bezsákolhatunk.

Az eseményhez érkezett egy hangulatos trailer is, ezt alább láthatjátok:

Az új térkép, a Sandbox egy szó szerinti homokozóba dobja a játékkatonaként harcoló karaktereket, akiknek nemcsak az ellenségre, hanem az égető nagyító pusztítására is oda kell figyelniük. Ami viszont kicsit kellemetlen, hogy a PS4 30 napos exkluzivitást élvez a PC-vel és az Xbox-szal szemben, így a többiek csak az esemény után próbálhatják ki a Sandboxot.

Sőt, egy közkedvelt játékmód, a repülős csata is visszatér a nyári esemény idejére. Ezúttal az egyiptomi piramisok és a Krími hegység felett navigálhatjuk a repülőket, miközben kerülhetjük a különböző akadályokat.

Ti belevetitek magatokat a harcba a Days of Summer alatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)