Hirdetés

Call of Duty: WWII - elindultak a dedikált szerverek

|

Világszerte fellőtte a Sledgehammer a játék dedikált szervereit, így most már nem kell a peer-to-peer kapcsolat hátrányai miatt szenvednünk.

Hirdetés

Miután zötyögősen indult a Call of Duty: WWII multija, a Sledgehammer lekapcsolta a szervereket, és áttért a megbízhatóbbnak ítélt peer-to-peer megoldásra. Ez is jobb volt annál, amikor nem lehetett játszani.

Hirdetés

Aztán lassan, ütemesen visszakapcsolták a dedikált szervereket, így  ma már világszerte, minden platformon ezek üzemelnek. A problémákat, amik összeomlásokat, lecsatlakozásokat okoztak, megszüntették, a matchmaking most már remélhetőleg gyorsabb és megbízhatóbb lesz. Aki mégis peer-to-peer meccsekben találja magát, az lehet, hogy olyan régióban van, ahol nem üzemel túl sok dedikált szerver, de mindenképp érdemes írnia a terméktámogatásnak, hátha meg tudják vizsgálni a problémát.

Mondjátok el kommentben, mit tapasztaltok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)