Hirdetés

Call of Duty: WWII - eddig véletlenül mindenki dupla XP-t kapott

|

A Sledgehammer nincs épp a helyzet magaslatán, ami a Call of Duty: WWII többjátékos módjának indulását illeti - véletlenül mindenkinek több tapasztalati pontot adtak a megjelenéskor.

Hirdetés

Ugyan a Call of Duty: WWII a játékmenet tekintetében sok olyan változtatást hozott a sorozatba, amire a játékosok régóta vártak, a játék technikai oldalán akadnak  problémák. Ráadásul a Sledgehammernél a nagy kapkodásban egy emberi hiba is becsúszott, ami ezúttal a játékosoknak kedvezett.

Hirdetés

Utólag kiderült, hogy a múlt hétvégére tervezett dupla XP-s napok bónusz tapasztalati pontjai már a megjelenéskor bekapcsolásra kerültek. Így a ráadás pontokat nyújtó időszak alatt tulajdonképpen az alapérték háromszorosát gyűjthettük be XP-ben minden meccs után, amint a Call of Duty: WWII fejlesztőstúdiójának társalapítója elmagyarázta egy Twitter-üzenetben. A kezdeti gyors szintlépés után talán a szokásosnál nagyobb feladatnak érződik majd az előrehaladás most, hogy hétfőn a ténylegesen tervezett alapértékre állnak vissza a jutalmak.

Ti kihasználtátok a be nem tervezett XP-bónuszt, vagy csak most kezdtek neki a többjátékos résznek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)