Hirdetés

Call of Duty WWII - a Daredevil Elektrája is csatlakozott

|

Valószínűleg csak ismert emberekből áll majd a Call of Duty WWII zombis módjának stábja - David Tennant után Elodie Yung szereplését jelentették be.

Hirdetés

Négy nap múlva, a San Diego Comic-Conon fogják leleplezni a Call of Duty: WWII Army of the Dead módját, ami a zombis kampány lesz. A kiszivárgott, félkész trailert a linken nézhetitek meg.

Hirdetés

Két napja azt hittük, ahogy a korábbi részek esetében, úgy ezúttal is csak egy híres színész csatlakozik, viszont a Doctor Who-ból ismert David Tennant mellett szerepet kap Elodie Yung is, aki egy Olivia Durant nevű karaktert fog alakítani. Ennél többet nem tudni róla, viszont az SDCC-n ott lesz, és mesél majd egy kicsit.

Yung a netflixes Daredevilben játszotta Elektrát. 

Ki lesz a következő? Kit látnátok szívesen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)