Hirdetés

Call of Duty: WWII - ezért üres a közösségi tér

|

Szerverproblémák miatt kellett kikapcsolni az új Call of Duty egyik fontos funkcióját, ami most így megnehezíti a játékosok dolgát.

Hirdetés

A közösségi terek kialakítása immár nemcsak a munkahelyeken, hanem a játékokban is egyre fontosabb. Mondjuk ha figyelembe vesszük, hogy a sokan több időt töltenek a virtuális térben, mint az irodában...

Hirdetés

A Call of Duty WWII is kapott egy, a Destiny Towerjéhez nagyon hasonló közösségi teret, ahol egyszerre 48 játékos ugrabugrálhat, beszélgethet, lootolhat és emote-olhat. Csakhogy épp nem működik a cucc, mert elég komolyan rányomta a bélyegét a szerverekre, így a Sledgehammer kénytelen volt ideiglenesen lekapcsolni azt. A srácok igyekeznek kijavítani a hibát, addig is hívjátok meg a spanokat a saját HQ-tokba, enélkül ugyanis nem tudjátok teljesíteni a napi küldetééseket, minthogy commendeljetek valakit vagy megnézzetek egy loot box nyitást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)