Hirdetés

Call of Duty: WWII - megváltozik a játék egyik legjobb fegyvere és életre kel a közösségi tér

|

A Sledgehammer bejelentett egy elég méretes frissítést, ami alakít egy-két dolgon, ráadásul ma már élesedik is.

Hirdetés

A második világháborús gyökerekhez visszatérő idei Call of Duty egészen korrekt alkotás lett, élvezhető egyjátékos kampánnyal és hagyományosabb többjátékos móddal. Viszont úgy tűnik, van még mit csiszolni rajta, így most kaptunk is egy nagyobb frissítést.

Hirdetés

Megváltozott az M1918 Browning Automatic Rifle, azaz ismertebb nevén a BAR, ami néhány lövéssel képes elintézni valakit, ráadásul egészen mostanáig a célzás sem okozott különösebb gondot. A fejlesztők állítottak egy kicsit a fegyver visszarúgásán, így egy kicsit nehezebb lesz pontosan lőni azzal. A továbbiakban állítanak azon is, hogy mennyire ránduljon meg a játékos, ha eltalálja őt egy lövedék.

A gyengén muzsikáló szerverek miatt a játék közösségi tereként szolgáló Headquartersre mostanában csak egyedül volt lehetőség belépni, de most ez megváltozott, így végre találkozhatunk a többiekkel is a táborban.

Nektek hogy tetszik a Call of Duty: WWII?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)