Hirdetés

Call of Duty: WWII gépigény - ilyen rendszer kell a bétához

|

Most, hogy már letölthető a PC-s bétakliens, az Activision nyilvánosságra hozta a gépigényt is. Reméljük, felpakoltatok RAM-ból.

Hirdetés

Mivel a megszokott motort egyik Call of Dutyt fejlesztő csapat sem hajlandó lecserélni (egyelőre), legalább biztosak lehetünk abban, hogy a gépigény nem fog az egekbe szökni. A Call of Duty: WWII nagyjából annyira éhes, mint napjaink többi játéka.

Hirdetés

A PC-s nyílt béta szeptember 29-én indul, de a kliens már ma letölthető a Steamről. Csak akkor érdemes nekilátni, ha megfelel a gépetek a minimum követelményeknek, különben nem lesz túl jó móka az egész. A játékban egyébként állítható lesz a FOV, 250 fps-sel tud futni, támogatja a 4K-t, kontrollereket, G-Synces és 21:9-es monitorokat, viszont a célzásrásegítés nem lesz elérhető a béta alatt, csak a teljes változatban.

Call of Duty: WWII minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit vagy újabb
Processzor: Intel Core i3 3225 vagy ezzel egyenértékű
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 660 @ 2GB / GTX 1050 vagy AMD Radeon HD 7850 @ 2GB
Szabad hely: 25 GB
DirectX: 11

Call of Duty: WWII ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: Intel Core i5-2400 vagy AMD Ryzen R5 1600X
Memória: 12 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 @ 6GB vagy AMD Radeon R9 390 / AMD RX 580
Szabad hely: 25 GB
DirectX: 11

Menni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)