Hirdetés

Call of Duty: WWII - több új játékmód is jön

|

Nem tudni még, mikor, de bővülni fog a játék most sem szegényes felhozatala.

Hirdetés

A Call of Duty sorozaton dolgozó három fejlesztőcsapat (Infinity Ward, Treyarch, Sledgehammer) mindegyike próbál újítani a multiban, de nagyon ritka, hogy egy frissen bevezetett mód a következő részre is megmaradjon. A Call of Duty: WWII újdonsága a War volt, ami viszont nagyon jól sikerült, és reméljük, újabb pályákkal fogják bővíteni, valamint megtartják a jövő évi játékra is.

Hirdetés

Ennek kapcsán egyelőre még semmi hír nincs, viszont egy Mr JaRni nevű twitterező feltöltött egy videót, amin a most még nem elérhető játékmódokat próbálgatja botokkal. A YouTube-ról azóta törölt anyagban (ami egyébként nyilván nyolcvankét másolatban létezik már, megnézhetitek például itt) feltűnik egyebek mellett a Gun Game, a Demolition, az Infected, valamint a Control is. A Gun Game-ben ugye mindenki valamilyen gyenge stukkerrel indul, majd megadott ölésszámonként újabb fegyvert kap; a Lockdownban az a csapat kap több pontot, amelyik több kijelölt területet birtokol, a Demolitionben felváltva kerülnek a csapatok támadói és védekezői pozícióba, a cél pedig két helyszín védelmezése vagy felrobbantása; az Infectedben aki meghal, fertőzötté válik, és az nyer a végén, aki utolsóként életben marad; a Controlban pedig pontokat kell elfoglalni. Néhány fegyvert is megcsodálhatunk.

Nem tudni még, a videóban látottak közül mi jelenik meg hivatalosan és milyen formában (a Season Pass részeként, limitált ideig elérhető események során, vagy csak úgy, ingyen), de kíváncsian várjuk. Addig elvagyunk a mostani kínálattal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)