Hirdetés

Call of Duty: WWII - itt pihenhetünk meg két bevetés között

|

Korábban már kaptunk egy két hírmorzsát a következő Call of Duty egyik újdonságáról, most viszont végre megérkezett a Headquarters kedvcsináló videója is.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy két multiplayer meccs között egy különleges főhadiszálláson fogunk mindenfélét csinálni a Call of Duty: WWII-ben, és most végre azt is láthatjuk, hogy néz ki ez az egész a játékban.

Hirdetés

Ha készülne a sorozatnak egy MMO része, az valószínűleg olyan lenne, mint a Headquarters, ugyanis ezen a különleges helyen 48 játékos tartózkodhat egyszerre, és mindenféle szabadidős tevékenységgel üthetjük el az időt. Gyakorolhatunk a következő meccsünkre, mindenféle jóságot tartalmazó ládákat nyitogathatunk, beszélgethetünk a többiekkel, vagy akár ki is hívhatjuk őket egy párbajra, sőt menő egyenruhákat is szerezhetünk.

A Call of Duty: WWII november 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, mi pedig már alig várjuk, hogy körülnézhessünk a főhadiszálláson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)