Hirdetés

Call of Duty: WWII - ingyen kipróbálható a multi

|

A tavalyi Call of Duty játék fénypontja természetesen a többjátékos mód, így ezen a hétvégén ebbe kóstolhatnak bele a PC-s játékosok.

Hirdetés

Ha régóta terveztek már visszatérni a Call of Dutyhoz, de az elmúlt évek futurisztikus részei miatt visszakoztatok, most tényleg érdemes belevágni.

Hirdetés

A Call of Duty: WWII évek óta a legjobb epizód a sorozatban, úgyhogy bátran tegyetek vele egy próbát. Már letölthető a Steamről és február 25-én este 9-ig játszható a multiplayer mód, illetve február 28-áig a teljes játék is akciós, úgyhogy ha nincs más programotok, vagy épp erre az alkalomra vártatok, itt a lehetőség arra, hogy újra belevessétek magatokat a második világháború izgalmaiba. A War módot különösen ajánljuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)