Hirdetés

Call of Duty: WWII - a Black Ops 2 óta nem játszottak a sorozat egy részével ilyen sokan PC-n

|

A Call of Duty sorozatot főleg a konzolos játékosok tartották életben, de a második világháborúhoz való visszatéréssel a PC-sek érdeklődését is sikerült felkelteni.

Hirdetés

Bár az Infinite Warfare a vártnál rosszabbul fogyott, még így tízmilliók játszottak vele. A döntő többség PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra vette meg, PC-n az egyszerre játszó játékosok számának csúcsa 15000 volt. 

Hirdetés

Ezzel szemben a múlt hét pénteken megjelent Call of Duty WWII-t a Githyp és a SteamCharts szerint multiban 56 000-en játszották, a kampányt pedig körülbelül 20 000-en, ami egy nagyon komoly ugrás, és nagyon jót jelent. A 2013-as Call of Duty: Black Ops 2 70 000-es multis, 9600-as zombis és  és 18 000-es egyjátékos csúcsot ért el, de a 2014-es Ghosts esetében csak 37 000 körül volt a többjátékos módot egyidőben játszók népessége. Az Advanced Warfare 35 000-nél, a Black Ops 3 63 000-nél, az Infinite Warfare 15 000-nél tetőzött a multit tekintve PC-n.

Ha próbáltátok már, mondjátok el, nektek hogy tetszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)