Hirdetés

Call of Duty: WWII - újabb részletek érkeztek a kampányról

|

Az ősz egyik legjobban várt játéka a Call of Duty: WWII, amely maga mögött hagyva a modern hadviselést ismét a második nagy világégéshez tér vissza. De vajon milyen missziókban vehetünk részt a kampány során? Erre a kérdésre is van már válaszunk.

Hirdetés

A Game Informer szeptemberi számának címlapján a Sledgehammer Games második világháborús lövöldéje kapott helyet és a magazin egy kiemelt cikket is szánt neki, amelyből kiderül néhány információ arról, hogy milyen küldetésekben fordulhatunk meg. 

Hirdetés

Az egyik ilyen misszió a "The Wolf's Den" nevet kapta és nem kisebb feladatot kapunk, minthogy egy német bázisra beszivárogjunk náci felszerelést viselve. A művelet során interakcióba lépünk több német katonával is és mindvégig a megfelelő módon kell beszélnünk és cselekednünk ahhoz, hogy ne kezdjenek el gyanakodni ránk. A cikk szerint ez a rejtett hadművelet teljesen más játékélmény lesz, mint a játék többi része és olyan egyedi eszközöket, valamint technikákat tartalmaz, amelyek egy halálos macska-egér játékká változtatják a küldetést. A Call of Duty: WWII kampánya egész Európába elviszi majd a játékosokat, az első küldetés például a normandiai partraszállás újraértelmezése lesz, afféle Ryan közlegény megmentése stílusban, a brutális közelharcot sem mellőzve.

Néhány egyéb küldetésről is lehullott a lepel, így többek között számíthatunk az Operation Cobrára (a szövetségesek franciaországi hadműveletei), a Trainre (a brit erőkkel együtt próbálunk megállítani egy német vonatot) és a Hurtgen Forestre (a hürtgeni erdő mélyén folytatunk kilátástalan küzdelmet). November 3-án jelenik meg a Call of Duty: WWII, akkor meglátjuk a többit. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)