Hirdetés

Call of Duty: WWII - kiderült, játszhatunk-e tengelyhatalmiként az egyjátékos kampányban

|

A Call of Duty: WWII nyilván a szövetségesek és a tengelyhatalmak háborúját mutatja be, és a multiban mindkét felet irányíthatjuk. A kampányban más a helyzet.

Hirdetés

Fontos lépés az a DICE részéről, hogy a Star Wars: Battlefront 2 egyjátékos kampánya során nem a "jó", hanem a "rossz" oldalt mutatja be - így talán láthatjuk, hogy a birodalmiak valójában tényleg nem voltak mind gonoszok. 

Pont úgy, ahogy a németek sem mind nácik, és az ő oldalukhoz tartozó országok lakói közül sem értett egyet mindenki a Hitler által vallott elvekkel. Bár a Call of Duty: WWII egyjátékos módjában állítólag ezt is kihangsúlyozzák, Michael Condrey, a játék egyik fejlesztője elmondta, hogy nem játszhatunk majd tengelyhatalmiként. Ez nem jelenti, hogy az eseményeket egyoldalúan ismerhetjük meg, csak azt, hogy mégiscsak a győztes fél lesz a pozitívabb szereplő. Ami érthető. 

Megtudtuk tőle továbbá, hogy nem sprintelhetünk a végtelenségig, amit ugye az újabb Call of Duty játékokban az exoruhák tettek lehetővé. Nagyon várjuk már a további infókat, és tényleg kíváncsiak vagyunk arra, milyen kampányt hoznak össze. Azzal, ha megismétlik a már ellőtt jeleneteket és kliséket, nem leszünk maradéktalanul elégedettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)