Hirdetés

Call of Duty WWII - itt a harmadik ismert színész, aki szerepelni fog

|

Délelőtt Elodie Yung szerepléséről írtunk, most pedig egy másik, nála több sorozatban játszó, színésznőt jelentettek be.

Hirdetés

Valószínűleg a büdzsé nem kis részét használta fel az Activision és a Sledgehammer Games arra, hogy sztárok szerepeljenek a Call of Duty WWII zombis módjában. 

Hirdetés

David Tennant és Elodie Yung után a harmadik bejelentett szereplő a Dr. Csontban és a Vikingekben is szereplő Katheryn Winnick, aki egy Marie Fischer nevű, kalandos kedvű hölgyet játszik. Róla, ahogy a többiekről, a San Diego Comic-Con során fogunk többet megtudni, most csütörtökön. 

Figyeljétek a napokban a GSO-t, ha kíváncsiak vagytok, kinek a virtuális mása szerepel még a játékban. Legalább két színészre számítunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)