Hirdetés

Call of Duty WWII - kiszivárgott az első néhány kép

|

Pár alacsony felbontású kép került elő a Call of Duty oldaláról, és már azt is megnézhetitek, hogy fog kinézni a borító.

Hirdetés

Nem tudtunk meg sokkal többet a Call of Duty WWII kikerült képeiből, de ettől függetlenül ezek az első fotók a játékból, így azért egy-egy pillantást megéri vetni rájuk. Főleg a dobozképre, amitől Randy Pitchford egyébként be is pörgött.

Néhány röpke pillanatra kicsúszott pár kép a Call of Duty weboldalára, amit természetesen a Reddit detektívek azonnal megtaláltak, lementettek, közzétettek a köz javát szolgálva. A braderz_12 néven működő felhasználó jelentette, hogy az anyagokat az oldal bejelentkezési részén találta. (Vagy persze ez is csak marketingfogás, megspórolom nektek az ilyen jellegű kommentek írásához szükséges kalóriaégetést.)

Az oldalon a játék dobozképe is felbukkant, ami egyrészt nem túl meglepő (az a katona néz le ránk, akit a bejelentési artworkön is láthattunk), de arra elég volt, hogy Randy Pitchford felkapja a virtuális vasvillát.

A dobozkép így néz ki:

A Gearbox főnöke azonnal másolást kiáltott, lévén a 2008-as Brothers in Arms borítója is egészen hasonló volt.

Tökéletes hasonulás, de ettől azért csak nem lesznek álmatlan éjszakáink, amíg a Call of Duty WWII hivatalos bemutatója is befut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)