Hirdetés

Call of Duty WWII - új módot is hozott a béta frissítése

|

A Call of Duty: WWII készítői megemelték a szintkorlátot az éppen futó konzolos béta legújabb frissítésével, illetve egy régi-új módot is élesítettek.

Hirdetés

A Call of Duty: WWII készítői nem csak kibővítették a hétvégén futó PS4-es és Xbox One-os bétát, hanem néhány finomhangolást is végeztek a két teszthétvége között. A csapat rendkívül intenzíven dolgozik a játékon, így még a bétateszt közben is kiadtak egy patchet.

Hirdetés

Ebben egyrészt megemelték a szintkorlátot 30-ról 35-re, ami például azt is jelenti, hogy új fegyvereket és a lángszóró scorestreaket is feloldhatják a béta résztvevői. Bekerült továbbá a Call of Duty: WWII konzolos bétájába a sorozatból már jól ismert Kill Confirmed játékmód is, ahol a pontszerzéshez minden kill után fel is kell vennünk áldozatunk dögcéduláját. A balansz tekintetében például korlátozták a Molotov koktélok számát, így ezekből scorestreakenként maximum egyet dobhatunk el, a paratrooper streak nehézségét pedig egy kicsit megemelték.

Igazítottak például azon is, ahogy a fegyverünk irányzékának használata működik közvetlenül azt követően, hogy sprinteltünk, de ezeken kívül is sok változtatáson gondolkodnak a béta tapasztalatai alapján.

Ti próbáltátok már az új CoD multis módját? Milyenek az első tapasztalataitok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)