Hirdetés

Call of Duty WWII - ebben is lesz Play of the Game

|

A Call of Duty: WWII köreinek végén már nem az utolsó killt látjuk majd, hanem a meccs szebb pillanatait láthatjuk viszont.

Hirdetés

Ugyan más játékok is kísérleteztek hasonló rendszerekkel korábban, az Overwatch tavaly rendkívül népszerűvé tette az elképzelést, hogy egy multis meccse végén kiemeljenek egy-egy szebb jelenetet valamelyik játékostól. Úgy tűnik, a kiadón belül ragadós az ötlet iránti lelkesedés és a Call of Duty: WWII készítői is egy hasonló rendszert építettek a játékukba.

Hirdetés

Ezt a feature-t a jelenleg is futó PS4-es privát bétában is láthatták élesben a játékosok: a Call of Duty hagyományaival ellentétben a játék nem a kör legutolsó killjét mutatja meg. Az összefüggő feladatokat adó War módban a pálya alaphelyzetéhez kapcsolódó animációt láthatunk, de minden más módban egy kitüntetést ad a rendszer valamelyik játékosnak. Az erről kikerült videók alapján az Overwatch korai rendszeréhez hasonlóan a Call of Duty: WWII is a legrövidebb idő alatt a legtöbb pontot összehozó katonát emeli ki, ami a Blizzard esetében is komolyabb átalakítást igényelt, így valószínűleg a CoD esetében is igényel majd némi finomhangolsát. Az alábbi videóban láthattok néhány példát a rendszer működésére, a Bronze Star kitüntetést kísérő videók azok.

Nektek bejön ez a rendszer, vagy a régi megoldást jobban szerettétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)