Hirdetés

Call of Duty: WWII - eddig játékban nem látott hadműveleteket is átélhetünk

|

A Call of Duty: WWII kampányában nem csak az olyan unalomig ismételt küldetésekben vehetünk részt, mint a normandiai partraszállás.

Hirdetés

Sokan kicsit csalódtak, mikor kiderült, hogy a Call of Duty: WWII kizárólag a második világháború európai frontjának eseményeit dolgozza fel és azon belül is az amerikai nézőpont teszi majd ki a kampány túlnyomó részét. A készítők szerint így is láthatunk majd a sorozat számára újdonságnak számító jeleneteket.

Nemrég Geoff Keighley ült le egy rövid beszélgetésre a Sledgehammer Games munkatársaival, akik azt is elárulták, hogy egy kis részletben a saját családi történetük is benne van. Szóba került az is, hogy milyen küldetésekre érdemes számítani a Call of Duty: WWII kampányában, így kiderült, hogy Normandia és az Ardennek mellett például a megszállt Párizsba is eljutunk, illetve a partraszállást követő Kobra hadműveletet is feldolgozzák majd. Ez azért is lesz rendkívül látványos, mert ezt a hadműveletet a háború egyik legnagyobb szövetséges bombatámadása előzte meg, amiben több ezer repülő vett részt.

Ti milyen küldetéseket látnátok még szívesen a kampányban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)