Hirdetés

Call of Duty: WWII - ilyen emblémával mennek csatába a kreatív katonák

|

A Call of Duty: WWII némi tehetséggel és türelemmel megáldott játékosai belevetették magukat a játék emblémaszerkesztőjébe és számos rendkívül ismert logót és más képet alkottak újra a játékban.

Hirdetés

A legtöbben nyilvánvalóan a világháborús lövöldözés élménye miatt döntöttek a Call of Duty: WWII megvásárlása mellett, de akad néhány játékos, aki néhány percre levette az ujját a ravaszról. Sokan készítettek kifejezetten ötletes és összetett emblémákat a játék szerkesztőjével, amit meg is osztottak a közösséggel.

Hirdetés

Az olyan, hagyományos logók mellett, mint például egy-egy sportcsapat címere, készültek olyan, menő videojátékos emblémák is, mint a Resident Evil kommandós csapata, a STARS felvarrója, a Cuphead egy-egy szereplője, a Rainbow Six Siege kezdő karakterének ikonja, vagy éppen egy pokémon-labda. A Call of Duty: WWII játékosai között akadnak jó humorérzékkel megáldott gamerek is, volt például, aki a játékosokat övező sztereotípiákat maximálisan magáévá téve a Doritos logóját készítette el emblémaként. Ezt és még néhány kiváló alkotást találhattok az alábbi galériában.

Ti láttatok még valamilyen kreatív emblémát a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)