Hirdetés

Call of Duty WWII - megfordulunk Londonban, játszhatunk egy régi focilabdával

|

Nemrég kiadott két új képet a fejlesztőcsapat a Call of Duty: WWII egyik eddig ismeretlen helyszínéről, amik egy korábbi játékmód némileg átértelmezett változatát is megmutatják.

Hirdetés

Már csak bő három hét van hátra a Call of Duty: WWII megjelenéséig, addig pedig már sok újdonságot nem szeretnének elárulni róla a fejlesztők. A PC-s bétából viszont sok minden kiszivárgott, például sok, elég spoileres anyag a Nazi Zombies mód kapcsán. Az adatbányászok által kiadott infókat nem szívesen kommentálták a készítők, viszont egy régi-új játékmódot és egy eddig nem látott helyszínt azért lelepleztek.

Hirdetés

Egy Call of Duty rajongói oldal kérte meg a Sledgehammer társalapítóját, Michael Condreyt, mondjon valamit a kiszivárgott anyagokról, aki ehelyett inkább csak sajnálatát fejezte ki aziránt, hogy sokak számára már nem fog igazi meglepetést okozni a zombis módjuk. A multiplayerről a rajongók által összeszedett infók kapcsán viszont a csapata kiadott két új screenshotot, amin egy londoni pálya látható. A Call of Duty: WWII készítői azt az időszakot próbálták megidézni, amikor a németek rendszeres bombatámadásokat hajtottak végre a város ellen, ezek elől pedig például a metró alagútjába menekültek a civilek.

A fenti képen egyébként azt is megfigyelhetitek, hogy a játékos fegyver helyett egy régi focilabdát tart a kezében, ez screenshot a Gridiron módot ábrázolja. Ez a korábbi részekben Uplink néven ismert mód régivágású változata lesz, ahol a csapatoknak az ellenfél bázisára kell bedobnia, vagy több pontért futva bevinnie a labdát, ami a sci-fi témájú részekben egy kis műhold volt.

Nektek melyik, eddig látott map hangulata tetszett a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)