Hirdetés

Call of Duty: WWII - minden idők legjobban fogyó Call of Duty epizódja lehet

|

Michael Pachter szerint könnyen lehet, hogy a Sledgehammer alkotása az eddigi legtöbb eladást produkálja majd a játéksorozat történelmében.

Hirdetés

A rajongók nagy része örömmel fogadta, hogy a Call of Duty visszatér a gyökerekhez, és a futurisztikus részek után újból a második világégés eseményeit mutatja be, ráadásul a játékvilág egyik legismertebb piaci elemzője is fényes jövőt jósol a sorozat legújabb tagjának.

Hirdetés

Pachter egy podcast adásban beszélt arról, hogy véleménye szerint a Call of Duty: WWII lesz a legjobban fogyó rész a játék történelmében. Úgy gondolja, hogy a Sledgehammer egy remek csapat, és a második világháborús témaválasztás sokat dob majd az eladásokon. Leginkább ezekre alapozza jóslatát, de azt is hozzátette, hogy neki különlegesnek tűnik a játék, és a fejlesztők nagyon eltalálták az egészet.

Ti mit gondoltok, tényleg túlszárnyalhatja majd a korábbi epizódok eladásait a Call of Duty: WWII?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)