Hirdetés

Call of Duty: WWII - elindult az Operation Liberty Strike

|

Új esemény vette kezdetét a legfrissebb CoD-ban, melynek során fegyvereket szerezhetünk, visszatérő módokat játszhatunk, és közösségi kihívást teljesíthetünk.

Hirdetés

Még mindig szuper látni, ahogy a Sledgehammer folyamatosan frissen tartja a Call of Duty: WWII-t. Július 2. és július 24. között zajlik az új esemény, az Operation Liberty Strike.

Hirdetés

Ennek során behúzhatjuk a ZK-383-at, ami egy váltható tüzelési sebességű SMG, az AVS-36-ot, ami egy automata gépfegyver, a De Lisle mesterlövész puskát beépített hangtompítóval, és a Push Dagger kést, mely bár kicsi, de egy szúrásból öl. Butcher kapitánytól országokhoz kapcsolódó fityegőket, öltözékeket szerezhetünk meg, és ha a játékosok összesen 260 millió meccsgyőzelmet hoznak össze, mindenki kap egy M1911 és egy M1 Garand variánst, gyönyörű, amerikai zászlós festéssel.

Játékmódok közül a One Shot és a Hardcore Ricochet térnek vissza, és lesznek dupla XP-s playlistek is, melyek sorra váltják egymást. Mindenképp nézzetek vissza a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)