Hirdetés

Call of Duty: WWII - a PC-s bétával közel ötször többen játszottak, mint az Infinite Warfare-rel a megjelenésekor

|

Úgy tűnik, a játékosoknak már tényleg elegük volt a futurisztikus témából.

Hirdetés

Nem volt zökkenőmentes a Call of Duty: WWII PC-s bétája, azonban a fejlesztők elhivatottnak tűnnek, és a tesztidőszak lezárultával ki is derült, mennyien érdeklődtek a játék iránt, a végeredmény pedig egészen biztató.

Hirdetés

A hétvége során előfordult az is, hogy egyszerre 65 ezer játékos csatározott egymással a második világháborús lövöldében, ez pedig 460%-os javulás a tavaly megjelent Infinite Warfare launch hétvégéjének rekordjához képest, amikor is 15 ezren voltak egyszerre online, de még a 2015-ös Black Ops III 63 ezres eredményét is megdöntötte.

Azonban azt is figyelembe kell venni, hogy egy ingyenes bétáról és két AAA-árú játékról van szó, ám még ennek ellenére is szép eredmény, és jól mutatja, hogy az embereket tényleg érdekli a második világháborús téma.

Érdekességként érdemes megemlíteni, hogy két éve a Black Ops III bétájával nagyjából 32 ezren játszottak egyszerre, tehát ennek fényében tényleg szépen teljesített most a WWII.

Nektek hogy tetszett a Call of Duty: WWII bétatesztje?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)