Hirdetés

Call of Duty: WWII - korán indult a PC-s béta, így néz ki maxra állítva

|

Meglepően hamar elindult a Call of Duty PC-s bétateszt, és egyelőre úgy tűnik, hogy minden szervergond nélkül pörög a világháborús FPS multi.

Hirdetés

A semmiből hirtelen játszhatóvá vált a Call of Duty: WWII nyílt béta verziója tegnap este, ami az eredeti tervek szerint a mai nap folyamán startolt volna el. Nem haragszunk az ilyesmiért, de ha elgépelést vesztek észre, az jó eséllyel az ennek köszönhető kialvatlanságból fakad.

Hirdetés

Ha ki akarjátok próbálni a második világháborús lövöldét, akkor nincs más dolgotok, mint fellépni a játék Steam oldalára, rányomni a letöltésre, és amint leért a kliens már nyomhatjátok is. A Call of Duty: WWII gépigény már ismert, ha rendelkeztek a megfelelő PC-vel, akkor így is kinézhet rajta a játék:

A béta október 2-ig tart majd, a teljes játék pedig november 3-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)