Hirdetés

Call of Duty WWII - a készítők ígérik, hogy kipaterolják a csalókat

|

A Sledgehammer Games figyelmét sem kerülte el, milyen sok csaló volt a Call of Duty: WWII PC-s bétájában, de állításuk szerint a végleges változatban sokkal nehezebb dolga lesz a tisztességtelen játékosoknak.

Hirdetés

A múlt heti próbakör előtt fogadkoztak a Call of Duty: WWII fejlesztői, hogy idén bizony a lehető legjobb PC-s változatot varázsolják majd elénk, majd a teszt végén is kiemeltek néhány területet, amin mindenképp javítanak majd. Egy blogposztban nemrég néhány újabb problémára mutattak rá, amik között természetesen ott volt a csalók kérdése is.

Hirdetés

A Sledgehammer ezúttal esősorban azokat a bakikat emelte ki, amiket a játékosok már feldolgozott visszajelzései alapján igyekeznek majd helyrehozni a teljes változat megjelenéséig. Így sok javítást eszközölnek majd a menürendszeren, egyszerűbb lesz például kilépni a játékból, az egérérzékenységet majd egy kézzel beírt számérték segítségével is szabályozhatjuk majd, illetve a videomemória felhasználásáról is több infót kapunk majd.

Ja, és a jobbra és balra hajlás gombjait is beállíthatjuk majd, de természetesen a legtöbb játékost nem ez zavarta igazán a Call of Duty: WWII-ben.

"Sajnos mindig vannak, akiknek a célja, hogy mások szórakozását elrontsák, még egy bétában is. Egyelőre még nem élesítettük a csalás/hackelés elleni technológiákat, amiket a teljes PC-s változatban használni fogunk. Az egyenlő feltételek biztosítását rendkívül komolyan vesszük és ezt folyamatosan kiemelt fontossággal kezeljük majd"

- üzenték a készítők a csalókkal kapcsolatban. Csak remélni tudjuk, hogy sikerrel járnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)