Hirdetés

Call of Duty: WWII - megvan a PC-s nyílt béta dátuma és gépigénye

|

A novemberi megjelenés előtt még lesz alkalmuk kipróbálnia a játékot a PC-s rajongóknak is, és azt is tudjuk, mi a minimum PC gépigény ehhez.

Hirdetés

A Sledgehammer Games hivatalosan is bejelentette, hogy a Call of Duty: WWII PC-s nyílt bétája szeptember 29-én indul majd és egészen október 2-ig fut. A kipróbálásához nem lesz szükség semmire, csak egy Steam fiókra, mivel a teszt azon keresztül pörög majd.

Hirdetés

Egyelőre hivatalosan nem erősítették meg, de remélhetőleg a bétában kipróbálhatjuk majd a játék egyik legjobbnak ígérkező részét, a War módot is.

Call of Duty: WWII PC-s béta minimum gépigény

Op. rendszer:  Windows 7 64 bit vagy újabb
Processzor: Intel Core i3 3225 vagy jobb
Memória: 8GB
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 660 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB vagy ezeknél jobb
DirectX: 11

Ez azért nem a világ legdurvább alap gépigénye, és valószínűleg a játék végleges verziója sem követel majd sokkal többet tőlünk.

Ti tesztek egy próbát majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)