Hirdetés

Call of Duty: WWII - állandó lesz a Prop Hunt és a Gun Game

|

A két speciális játékmódot mostantól nem csak limitált ideig érhetjük el.

Hirdetés

Bár az új pályákat és a zombis fejezetet még mindig csak a Season Pass vagy a DLC-k vásárlói kapják meg, a Call of Duty is rátért a live service-es vonalra, folyamatosan jönnek a frissítések, sőt, már egy szezonális esemény, a Resistance is lezajlott a sorozat legújabb részében.

Hirdetés

Eddig mind a Gun Game, mind a Prop Hunt korlátozott ideig volt elérhető, akkor, amikor a Sledgehammer Games úgy gondolta. A napokban viszont véglegesítették őket, így mostantól állandóan megtalálhatóak lesznek a Featured playlistek között.

A Gun Game régi mód már, több korábbi CoD játékban is szerepelt. Ebben a játékosok minden öléssel új fegyvert kapnak, és aki az utolsóval, a késsel először öl, az nyer.

A Prop Hunttal hivatalosan a Modern Warfare Remasteredben találkoztunk először. Ebben az egyik csapat feladata levadászni a másik csapat tagjait, akik tereptárgyaknak álcázva magukat próbálnak elbújni a pályán. 

A három, a Resistance DLC-vel elérhető pálya is bekerül a Prop Hunt rotációjába. A csomag már minden platformon elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)