Hirdetés

Call of Duty WWII - van egy rejtett killstreak is, így oldhatod fel

|

Ugyan a második világháborút lezáró atombombát nem adták a kezünkbe a Call of Duty: WWII készítői, egy hasonlóan erős fegyver bekerült a kínálatba titkos killstreakként.

Hirdetés

A Modern Warfare 2 idején a CoD legnehezebben megszerezhető, de a meccset rögtön megnyerő killstreakje volt az atombomba. Erre visszautalva pedig egy hasonló rejtett jutalmat beépítettek a Call of Duty: WWII-be is.

Hirdetés

Erre csak nemrég jöttek rá a játékosok, hiszen a V2-es rakétát csak akkor hívhatjuk le, ha huszonöt killt szerzünk halál nélkül és ha fiókunkon mindegyik, a multiplayerben választható divízióval prestige-eltünk egyszer. A fegyver annyiban is a régebbi részekre emlékeztet, hogy a halál nélkül megszerzett pontjaink helyett csak a gyilkosságok számítanak, ráadásul ebbe a scorestreakekkel szerzett gyilkosságok sem számítanak bele. A Call of Duty: WWII-ben viszont a rejtett killstreak nem zárja le azonnal a meccset, az alábbi videón csak azért győz a játékos, mert a V2-es megszerezte neki a Free-For-All módban a végcélt jelentő 30 killhez hiányzó gyilkosságokat.

Mit gondoltok, nektek sikerül majd lehívnotok legalább egyszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)