Hirdetés

Call of Duty: WWII - bemutatkoznak a Resistance pályái

|

A jövő héten megjelenik a Call of Duty: WWII első DLC-je, ami új pályákat és zombis fejezetet hoz. Most megnézhetjük, milyenek lesznek a többjátékos mód új helyszínei.

Hirdetés

Bár azt az Activision még mindig nem látta be, hogy nem olyan jó dolog egy hónappal előbb kiadni a Call of Duty: WWII DLC-it PlayStation 4-re, mint PC-re és Xbox One-ra, azért legalább annak örülhetünk, hogy a csomagot egy ingyenes esemény kíséri.

Hirdetés

A nagyon trükkösen szintén Resistance-nak nevezett eventről itt írtunk bővebben, most viszont a Resistance DLC-hez kaptunk egy videót, ami megmutatja a párizsi, prágai, német pályákat, valamnt az Operation: Inceptiont, melynek során a támadóknak ellenállókat kell kimenteniük, valamint kommunikációs eszközöket elpusztítaniuk. A videó végén a Nazi Zombies mód új fejezetét is megvillantják.

A csomag PS4-re január 31-én, más platformokra valószínűleg február végén-március elején jelenik meg, és a Season Pass részeként vagy önállóan lesz beszerezhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)