Hirdetés

Call of Duty: WWII - a War módot is bővíti a Resistance DLC

|

Január végén jön az elős csomag a Call of Duty WWII-höz, ami a játék legizgalmasabb többjátékos módjához is kínál új pályát.

Hirdetés

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én még mindig nagyon élvezem az idei Call of Duty-t, és hálás vagyok a Sledgehammernek, amiért visszarepített a második világháborúba. A Carentanért meg pláne.

Hirdetés

Január 30-án jelenik meg a Resistance PS4-re, és három hagyományos pályát, egy War mapot, és egy zombis fejezetet kínál, szóval nagyjából azt, mint a korábbi játékok DLC-i. Az Occupation a Modern Warfare 3-as Resistance remake-je lesz, és Párizsba visz minket, az Anthropoid helyszíne Prága, amit egy folyó oszt ketté, és teret kapnak az érvényesülésre a mesterlövészek, a Valkyrie pedig Poroszországban játszódik, és Hitler keleti fronti főhadiszállása, a Farkasodú inspirálta.

A War új bevetése az Operation Intercept, Franciaországban kell majd ellenállókat kimenekítenünk, vagy megakadályozni a szövetségesek próbálkozását.

A Nazi Zombieshoz érkező fejezet, a The Darkest Shore a megkezdett kampányt folytatja, egy Németországtól északra fekvő, ködös sziget lesz az úticél.

Szerintetek megéri CoD DLC-t venni, vagy valami több kéne ahhoz, hogy befizessetek rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)