Hirdetés

Call of Duty: WWII - bemutatjuk a karaktereket, meg pár undorító zombit

|

A második világháborús CoD lövölde sem fog zombik nélkül maradni. Az élőholtak vannak olyan undorítóak, hogy azonnal golyót képzeljünk a fejükbe. Ehhez szerencsére hőseink is akadnak.

Hirdetés

Az Activision is kint van a San Diego Comic Conon, ahol bemutatták a Call of Duty: WWII Zombies részét (linkre kattintva élvezhető az előzetes). Azóta egyrészt hoztak pár izgalmas képet, másrészt meséltek egy kicsit a mellékág főszereplőiről is.

Jefferson Potts (Ving Rhames) egy erős, katonai vezető, aki nem retten meg a rothadó katonák szagától. Drostan Hynd (David Tennant) ezzel szemben egy korábbi műtolvaj, aki választhatott, hogy vagy megy a börtönbe, vagy segít visszaszerezni az ellopott munkákat. Olivia Durant (Elodie Yung) korábbi történésze a Musée du Louvre-nak komoly fegyverszakértő, aki nagy hasznunkra lesz a harcban. Utolsó tagunk pedig Marie Fischer (Katheryn Winnick), aki remek gépész, kiváló taktikus, ezekkel a képességeivel pedig elveszett kincseket akar visszaszerezni.

Ők vonulhatnak majd fel Doctor Peter Glucksbringer (Udo Kier) félhalott alkotásaival szemben, akik a lenti képeken meglehetősen fenyegetőnek tűnnek. 

A Call of Duty: WWII megjelenés 2017. november 3-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)