Hirdetés

Call of Duty: WWII - infók érkeztek a speciális kiadásokról, szezonbérletről, bétáról

|

Lezajlott a Call of Duty: WWII nagy bemutatója, azóta pedig folyamatosan özönlenek a részletek a Sledgehammer Games világháborús lövöldéjéről. Ma újabb dolgok tisztázódtak.

Hirdetés

Rengetegen voltatok kíváncsiak a Call of Duty: WWII bemutatójára, amely nem csupán egy hangulatos trailerrel lepett meg minket, de a Sledgehammer Games fejlesztői meséltek a multiplayerről, a kampányról és a Nazi Zombies módról is. De a hírek sora még nem ért véget. 

A sajtóközleményben viszont szerepelt több olyan részlet is, amiről még nem beszéltünk. Az egyik, amit szeretett volna megerősíteni az Activision, hogy lesz Season Pass, amelyről jelen pillanatban csak ennyi a biztos. De legalább tudjuk. 

Amiről viszont kicsit többet is tudunk, azok a Call of Duty: WWII különleges kiadásai. A korábban kiszivárgott Pro Edition hitelesnek bizonyult, ez lesz a legdrágább csomag mind közül a maga 100 dolláros (körülbelül 29 ezer forintos) árcédulájával, cserébe megkapjuk hozzá a szezonbérletet, egy gyűjtői fémdobozt és más, egyelőre nem részletezett extrákat is, viszont úgy tűnik, hogy csak a GameStopnál lehet kapni, kizárólag Amerikában.

Ezenkívül jön még a szintén ebben az árkategóriában mozgó Digital Deluxe Edition (itt is van Season Pass), illetve a Base Edition/Digital Base Edition, amely a sima kiadásnak felel meg 60 dollárért (nagyjából 18 ezer forintért).  Fontos, hogy az előrendelők és a Digital Deluxe Edition vásárlói garantált hozzáférést kapnak majd a "privát bétához", amely először PlayStation 4-en rajtol majd el. 

A fentiek fényében ti melyik verzióra fogtok lecsapni november 3-án, mikor megjelenik a Call of Duty: WWII?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)