Hirdetés

Call of Duty WWII - váratlan cuccokat hoz a Shadow War DLC

|

Bemutatkozott a tavalyi CoD negyedik és egyben utolsó csomagja, amiben például egy elég durva elektromos fegyver is helyet kap.

Hirdetés

A Call of Duty WWII-vel a sorozat visszatért a gyökereihez és valamennyire a valósághűséghez, de a fejlesztők azért feszegetik a határokat. Az, hogy játékkatonaként játszottunk, csak apróság volt ahhoz képest, ami most jön.

Hirdetés

Bár októberben már csak az lóghat a menő srácokkal, aki áttér a Call of Duty: Black Ops 4-re, augusztus 28-ától a PlayStation 4-esek még eltölthetnek egy kis időt a Shadow Warral (a többieknek valószínűleg szeptember végéig kell várni). Természetesen kapunk egy új pályát a War módhoz, az Operation Arcane-t, ami azért lesz különleges, mert egyrészt használhatjuk a fent látható Tesla Gunt, másrészt szérumokkal szuperkatonát csinálhatunk magunkból (az egyik például kardot ad, de megötszörözi az életerőnket). A helyszín Ausztria, ahol egy titkos katonai laboratóriumból kell a szövetségeseknek megszerezni az ellenfél titkait.

Jön további három pálya a hagyományos módokhoz. Az Airship az Alpokba, egy zeppelinre visz minket, a Chancellery egy éjszakai, francia pálya, az Excavation helyszíne pedig egy algériai bánya.

Lezárul a Nazi Zombies kampány is a Frozen Dawn fejezettel.

Ti váltotok majd a Black Ops 4-re, vagy maradtok a WWII-nél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)