Hirdetés

Call of Duty: WWII - visszatért a Shipment!

|

Egészen április harmadikáig tart a Shamrock & Awe esemény, melynek során exkluzív tartalmakat szerezhetünk meg.

Hirdetés

Kiugróan jó volt a februárban tartott Resistance eseménysorozat, remélhetőleg a hátralévő DLC-k kapcsán is várhatunk hasonlót. Most azonban a Szent Patrik napot ünnepeljük. 

Hirdetés

A Shamrock & Awe során két fegyvert (M-38 géppisztoly és MG-81 LMG) és egy rakás egyedi festést, öltözéket, irányzékot, fityegőt (ami most kerül be a CoD: WWII-be),  gesztust próbálhatunk meg felhajtani, de ami a legjobb: a Call of Duty 4 legendás, szűk pályája, a Shipment átdolgozott változatban jászható, Shipment: 1944 a neve, és most még ugyan csak a Season Pass-szel rendelkezők férnek hozzá, de március 16-ától mindenki más is. A fegyvereket, tartalmakat és pályákat az alábbi trailerben nézhetitek meg, a zene is fantasztikus, soha rosszabb ne legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)