Hirdetés

Call of Duty: WWII - Egyiptomba, Berlinbe és a felhők fölé is elvisz a második DLC

|

A második tartalmi csomag megjelenési dátuma mellett azt is megtudtuk, mely országokba látogathatunk el a DLC-nek hála.

Hirdetés

Az Activision nemrég bejelentette, hogy The War Machine néven kapjuk meg a Call of Duty: WWII második DLC-jét, ami PlayStation 4-en már napokon belül elérhetővé válik. 

Hirdetés

Hasonlóan az első DLC-hez, most is egy kazalnyi pálya szakad rá azokra a játékosokra, akik beruháznak a The War Machine csomagra. Egészen pontosan ez három új multiplayer-, egy War mode- és egy új Nazi Zombies pályát takar. Az többjátékos mód hármasa egy új egyiptomi helyszínt (Gíza romjait), a nemrég vetített filmből ismert Dunkirk városát, valamint egy német rakétaüzemet fed le. A War mode egy Operation: Husky nevezetű új misszióval bővül, amelyben a Szövetséges Erők Szicíliát rohanják le. Itt repülőgépeket irányítva is kivehetjük részünket a harcból. Végezetül a zombis játékmód a hangzatos nevet kapó The Shadowed Throne pályával egészül ki. Erről egyelőre elég keveset tudunk, de az biztos, hogy a helyszín a náci Németország szíve lesz, vagyis Berlin lesz, ahol a hősöknek Doktor Straubbal és zombi hordáival gyűlik meg a baja. 

Érkezett pár promóciós kép is az új tartalmak kapcsán, de fontos megjegyezni, hogy ezek nem in-game screenshotok.

A The War Machine DLC-re már nem kell sokat várni, ha a Sony konzolja csücsül a nappaltokban, hiszen PlayStation 4-re április 10-én jelenik meg. PC-re és Xbox One-ra egy hónappal később fog befutni a DLC. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)