Hirdetés

Call of Duty WWII - egy játékos késeléssel jutott el a legmagasabb szintig

|

Egyetlen egyszer sem lőtt a beszédes nevű TheseKnivesOnly, és már nem ez az első játék, amiben sikerült így elérnie a legmagasabb szintet.

Hirdetés

A játék új kasztja, a Resistance a közelharcot kedvelők álma, a pisztoly-kés tökéletes kombó. 

Hirdetés

TheseKnivesOnly viszont nem várta meg, hogy ez bekerüljön a játékba, már a megjelenéskor elkezdte személyes kihívását, amit az első Black Ops óta minden Call of Dutyban teljesített. A célja, hogy úgy érje el a Master Prestige rangot,  hogy nem lő, csak késsel öl. Annyit azért megengedett magának, hogy az Infantry kaszt számára elérhető szuronyt, az ásót és a dobókéseket is használhassa, scorestreakekből viszont csak a Recon Aircraft és a Counter Recon Aircraft játszhatott. 32000 ölés kellett neki a Master Prestige-hez.

Új célja az 1000-es szint, szorítunk, hogy sikerüljön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)