Hirdetés

Call of Duty: WWII – United Front teszt - világ frontjai, egyesüljetek!

|

A Call of Duty WWII harmadik kiegészítőjében a korábbiakhoz hasonlóan több új multiplayer pálya és egy zombihadjárat bővíti az alapjátékot.

Hirdetés

Harmadik kiegészítőjét kapta meg nyár elején a Call of Duty: WWII. Szokás szerint három új multipályával, egy War misszióval és felturbózott zombihadjárattal bővül a játék. Az utóbbi évek egyik legjobb Call of Dutyjára nem lehet sok rosszat mondani; még a legfanatikusabb ellendrukkerek is elismerik, hogy a második világháborúba visszatérés az egyik legjobb dolog volt, ami a sorozattal történhetett.

Hirdetés

Az egyjátékos rész hozta a szokásos színvonalat, a zombik ismét zúztak, a multi pedig nem sokat változott, így összességében minőségi tartalmat kaptunk a pénzünkért. Egyedül a multis térképek mennyiségével volt egy kis gond, de a DLC-k érkeztével a pályák száma is szépen gyarapszik. Jelen pillanatban húsz jobbnál jobb helyszínnél tartunk, ami azért egészen változatos multis csatákat eredményez, és még hátravan az utolsó csomag.

Mennyiség és minőség

A United Front ékköve egyértelműen a Stalingrad, egy jókora, kellően nyitott havas pálya, igazi mesterlövész mennyország. Június végén, nagyjából egy időben a kiegészítő megjelenésével bevezették a cavalry divíziót, amelyben egy hatalmas pajzs az elsődleges fegyverünk, és sprintelés közben felöklelhetjük az ellenfeleket. Taktikai lehetőségeink jelentősen megugranak a pajzs használatával; vége az ajtó mögött "kempelő" tízévesek rémuralmának, a hordozható fedezék birtokában könnyedén végezhetünk velük. A Market Garden már kisebb térkép: egy holland udvarház a terepünk, ahol jellemzően a közelharc dominál. Az utolsó pálya Monte Cassino, egy kis olasz hegyi falu, közvetlenül a híres apátság mellett. A United Front DLC-hez új War-küldetés is jár, szám szerint a hatodik. A helyszín Tunézia, egy poros kis sivatagi falu, ahol egy nácik által megszállt területet kell felszabadítanunk. Túl sok egyedi ötletre ne számítsatok, szinte az összes feladatot láttuk már a többi pályán, itt maximum a helyszín az érdekes.

Zombik az ösvényen

Mindazonáltal a pakk legjobb része az új zombihadjárat, bőven kaptunk újítást, és aki szereti ezt a fajta kihívást, nagyon meg lesz elégedve. A készítők szakítottak az eddigi, egy hatalmas pályán végtelen hullámokban érkeznek a zombik koncepcióval. A United Frontban három különböző pályán harcolunk, és tíz-tíz hullámot kell legyűrnünk. A mezei túlélőetapokban csak az a dolgunk, hogy épségben átvészeljük a zombiinváziót; a speciális missziókban viszont időre kell megoldanunk különféle egyszerű feladatokat. Védjük meg felszerelésünket, öljünk meg néhány szuperzombit, javítsunk meg elromlott gépezeteket; számos véletlenszerű feladatot kell teljesítenünk, hogy továbbjussunk. Minden tizedik pályán lesz egy főellenség, legyőzésükhöz türelem, skill és taktika egyaránt szükséges. Ez alkalommal egy apró kis falusi pályán kezdünk, majd továbbállunk egy élőhalottaktól hemzsegő tengerjáró szállítóhajóra, és végül egy jeges barlangban fejezzük be a zombivadászatot.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy aki szereti a Call of Dutyt, annak talán érdemesebb beruháznia a Season Passre és elfelejtenie a hadjárat nélküli Black Ops 4-et. A Treyarch a soron következő fejlesztőcsapat; nagyot kell villantaniuk ahhoz, hogy felülmúlják a WWII-t és a hozzá kapcsolódó tartalmi bővítéseket. Októberig egészen biztosan befut a negyedik, befejező csomag, alig várjuk már, hogy lássuk, mivel zárják le a készítők ezt a nagyszerű szezont.

Call of Duty: WWII – United Front
Még ilyet, még!
Ami tetszett
  • Mini zombihadjáratok
  • Stalingrad megérkezett
  • Korrekt tartalom
Ami nem tetszett
  • Láttunk már jobb multipályákat
  • A War küldetés átlagos
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)