Hirdetés

Call of Duty: WWII - dicsőséges a gyűjtői kiadás

|

A Sledgehammer egyik alapítója nemrég bemutatta a Call of Duty: WWII Valor Collectiont, amibe természetesen egy szobor is került. Szép nagy.

Hirdetés

A tavalyi Inifinite Warfare-hez nem készült kifejezetten gyűjtői kiadásnak minősíthető csomag, csupán digitális cuccokat kaphattunk a játék mellé. A Call of Duty: WWII kapcsán viszont már legyártat néhány ütősebb ajándéktárgyat az Activision, hogy felkeltse a gyűjtők érdeklődését.

Hirdetés

A csomagot a játékot készítő Sledgehammer társalapítója és túlzás  a játék egyik arca, Michael Condrey leplezte le a Twitteren, viszont a gyűjtői kiadásról mindössze csak egy képet mutatott. Így nem tudjuk, mennyibe kerül és egyáltalán hol lesz elérhető a Call of Duty: WWII Valor Collection.

Az viszont kiderült, hogy lesz benne egy bronz szobor, ami a Normandiában partraszálló amerikai csapatokat ábrázolja és néhány felvarró is a különböző játékbeli divíziókhoz kapcsolódva. Továbbá a csomagban ott lesz egy kardot ábrázoló kitűző és egy elég félelmetes poszter, amiről a Nazi Zombies mód egyik ellensége vicsorog ránk.

A megjelenés feltehetőleg egybeesik a játékéval, azaz november 3-án esedékes. Nektek hogy tetszik a csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)