Hirdetés

Call of Duty: WWII - ő sem maradhatott ki a zombis csapatból

|

Az Activision még mindig nem jelentett be minden színészt a Call of Duty: WWII zombis módjához, ezúttal a Mission: Impossible filmek egyik sztárja csatlakozott a bandához.

Hirdetés

Az elmúlt napokban négy színésszel kerültünk közelebb a Call of Duty: WWII zombis módjának leleplezéséhez, azonban David Tennant, Elodie Yung, Katheryn Winnick és Udo Kier után még hátravan a csapat mindenre elszánt vezetőjének bemutatása. 

Hirdetés

Ahogy a korábbi színészeket, úgy a legújabb csatlakozót is a Call of Duty Twitteren jelentették be, aki nem más, mint a Mission: Impossible filmekből is ismert Ving Rhames, ő fogja alakítani Jefferson Pottsot, a banda vezérét. Rhames számára nem idegen a videojátékok világa sem, hiszen szinkronizált a Driv3rben és a Mission: Impossible - Operation Surmában is.

Időközben az egyik YouTuber, NoahJ456 talált egy teasert a játék honlapján elrejtve, amelyben felbukkan a Mittelburg név - ez egy valóban létező német kastély. Ráadásul a tweetet a hivatalos Call of Duty Twitter is megosztotta, szóval folytatódik a hype. 

Hamarosan megismerhetjük az Army of the Dead összes részletét, ugyanis az Activision a San Diegó-i Comic-Conra tervezi a bejelentést, amely már elrajtolt. A Call of Duty: WWII továbbra is november 3-án várható a főbb platformokra (kivéve a Switchet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)