Hirdetés

Call of Duty: WWII - itt is lesznek fegyverskinek

|

A franchise korábbi epizódjaihoz hasonlóan itt is testre szabhatjuk majd a fegyvereket, de szerencsére nem úgy, ahogy megszokhattuk.

Hirdetés

Mióta a világháborús vonalról a Call of Duty elmozdult a futurisztikus hadviselés irányába, nemcsak a játékmenet, hanem az egész dizájn is egészen más utakon haladt, mint azt először gondoltuk volna.

Hirdetés

A fegyverek és karakterek testreszabása például elég vad irányt vett, és mindenki rózsaszín késekkel meg kannabisz mintás gépfegyverekkel rohangált, miközben szólt a kürt, pörgött a Doritos, az MLG/óra pedig leverte a biztosítékot. Félő volt, hogy a Call of Duty: WW2-ben is megmarad ez az irány, hiszen skinek nélkül nincs játék, de szerencsére a fejlesztők nem így döntöttek.

Bár hivatalos bejelentés nem történt, a kiszivárgott infók szerint a különböző festések, kitűzők, egyenruhák és egyéb apróságok mint a kor szellemiségét idézik. Ide kattintva találtok még egy csomó képet, érdemes ott is szétnézni, vannak köztük elég menők.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)