Hirdetés

Call of Duty WWII - a havas Carentan vár majd minket karácsonykor

|

A Sledgehammer elárulta, mivel készül a közelgő ünnepekre.

Hirdetés

Most, hogy helyreállni látszik a Call of Duty WWII, a fejlesztőcsapat koncentrálhat az új tartalmakra. Nem csak a Season Pass vásárlói örülhetnek majd.

Hirdetés

Az ünnepi szezon dupla XP-vel indul, a hálaadás alkalmából ma este 7-től november 27-én, este 7-ig kétszer olyan gyorsan fejlődhetünk, mint egyébként. Ezt követően december 8-án, este 7-kor indul a Winter Siege esemény, melynek keretében egészen január közepéig játszhatunk a Winter Carentan pályán, ami nem meglepő módon a Carentan téliesített verziója. További infók az eseményről később jönnek, remélhetőleg lesznek a pályán égők is, mint a Winter Crash esetében; úgy igazi a karácsonyi hangulat.

Emellett december elsején elindul PS4-en és Xbox One-on a rangsorolt mód első szezonja, december 8-án pedig megjelenik PC-re egy továbbfejlesztett emblémaszerkesztő. A jövő héten minden platformra érkezik egy patch, ami a felhasználói felületet javítja, befoltozza az exploitokat, orvosolja a füstgránát problémáját, a partyval kapcsolatos hibákat, növeli a BAR visszarúgását és optimalizálja a kapcsolódást. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)